Vrajitoare Club

Trăiesc un iad în casă datorită tatălui meu vitreg

vrajitoarea Venus 44dd

Trăiesc un iad în casă, chiar acum atmosfera de aici este grea și tristă, iar de vină este tatăl meu vitreg! El este cel care crează atmosfera proastă acasă. Când nu este acasă, eu, sora mea cea mică și mama ne bucurăm imens de aerul pe care îl respirăm libere!

Vai, nu știu cum să vă spun că nu pot găsi cuvântul exact pentru a-l descrie. Uite, de 4 zile, tatăl meu o acuză pei mama că l-a înșelat și că i-a încălcat drepturile, că-i fură banii pe ascuns, deși nu este adevărat. Este extrem de agresiv, o strânge pe mama de mâini ca să țipe, pe ea o doare, firește, însă suportă și nu vrea să-i facă pe plac.

Nu înțeleg cum poate fi atât de rău omul ăsta cu femeia pe care a iubit-o cândva la nebunie și de ce o acuză fără probe, după bunul lui plac, după zvonuri și bârfe?

De la începutul căsătoriei lor există câte o criză constant de 2 sau 3 luni apoi totul revine la normal, ca și cum el ar șterge cu buretele toată porcăria pe care o face cu ea și cu noi. Doamne, ce nesuferit este, un nebun de legat. Afemeiat, drogat, alcoolic, are numai vicii.

Sunt neliniștită pentru că atmosfera în casă este cât se poate de apăsătoare, demențială, ce mai, un adevărat coșmar.  Mi-am spus că dacă va pleca de acasă vom fi super fericiți. Îl urăsc cu toată ființa mea, credeți-mă. Are vicii și este sadic, tare rău, un monstru … Mă tem … vă rog să-mi spuneți care este boala lui? Are vrăji sau farmece făcute? Cineva l-a blestemat? Sau poate pe mama, pe noi?

Cum putem scăpa de acest coșmar perpetuu? Are vreo amantă care îl împinge la distrugere? Ce să fac? Ghiciți-mi și mie ce se vede în cărțile de tarot despre viitorul nostru, doamnă Venus de pe www.vrajitoarero.com? Puteți face un ritual de magie ca să-l potoliți definitiv?

                                                                                                Vera, Berlin, Germania

vrajitoarea Venus 44dd

Copyright Segra Media

Am deschis cărțile de tarot să văd ce se petrece în familia voastră. Așa cum ai recunoscut și tu, au loc numai certuri, totul este în negru, o mare pacoste. Iar toate astea vin de la un blestem și de la magie neagră.

Tatăl tău a fost vrăjit cu păpușa vooodoo care este foarte puternică, destructivă pentru voi, desigur. Este nevoie de ritualuri de protecție și pentru a anihila vraja puternică care s-a făcut asupra lui. Sună-mă pentru detalii care te privesc și-ți voi spune ce trebuie să fac pas cu pas ca să vă scap de efectele nefaste ale magiei negre.

                                                                                                        Vrăjitoarea Venus

Telefoane:

0744.218933, 0764.106.694

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Fantome

Paranormal

Enigme

Free counters!