Vrajitoare Club

10 cărţi cu puteri supranaturale

10 cărţi cu puteri supranaturale

Omenirea a fost multă vreme fascinată de puterile supranaturale, atrasă de a obţine puterea şi iluminarea promisă prin unele cărţi speciale.

 

10 cărţi cu puteri supranaturale
Multe cărţi vechi descriu ritualuri complexe şi miraculoase, misterioase, pe care unii învăţaţi le-au văzut drept cheia comunicării cu spiritele sau zeii veniţi din alte lumii.
Care sunt aceste texte antice cu puteri deosebite? Papirusurile greceşti magice din secolul II î.e.n. enumerând blesteme, ritualuri şi divinaţii care să protejeze oamenii de demoni sau de entităţi negative.
Altă carte specială este The Black Pullet, din secolul XVIII care se concentrează pe studiul talismanelor magice. A fost scrisă de un ofiţer anonim din armata lui Napoleon Bonaparte care a afirmat că avea cunoştinţele de la un mag egiptean pe care l-a întâlnit în timpul expediţiei din Egipt.
Ars Almadel, o carte misterioasă din secolul 17, oferă informaţii extrem de preţioase pentru demonologie. Este foarte căutată în rândul vrăjitoarelor deoarece te învaţă cum să faci un altar adevărat şi ritualuri speciale, complexe şi care să-ţi arate calea spre reuşite.
Picatrix este o carte de magie astrologică din secolul XI, scrisă mai întâi în limba arabă şi intitulată Ghayat Al-Hakim. Are 400 de pagini! Ritualurile pe care le conţine au darul de a canaliza energiile oculte ale planetelor şi stelelor pentru a atrage puterea şi iluminarea.
Galdrabok, o carte islandeză din secolul 16, este de fapt o colecţie de 47 de farmece realizate de mai mulţi magi. Texte care se bazează în mod esenţial pe rune şi care au drept scop producerea de teamă asupra duşmanilor dvs.
Arbatel De Magia Veterum, scrisă la sfârşitul secolului 16, este un manual complet de sfaturi şi de aforisme spirituale. O carte mistică foarte importantă pentru gândirea pozitivă şi magie.
Ars Notoria, scrisă în secolul 13, se concentrează pe stăpânirea propriei memorii. Pseudomonarchia Daemonum, scrisă de un celebru doctor demonolog din secolul 16, Jean Wier, inspirat de Agrippa, se ridică împotriva persecuţiei vrăjitoriei. Sigmund Freud a spus despre ea că este una dintre cele mai importante cărţi din toate timpurile! O carte fundamentală…
Cartea lui Honorius din Teba, un personaj misterios care nu a fost identificat niciodată, apără şi ea magia ritualică.
Cartea magului Abrameli, scrisă în secolul 15, este unul dintre texte mistice cele mai importante din toate timpurile deoarece vă îndrumă cum să ajungeţi la Îngerul vostru Păzitor.

 

https://www.youtube.com/watch?v=3mdYg3ruVBU

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Fantome

Paranormal

Enigme

Free counters!