Vrajitoare Club

Ne apropiem de scenariul „Planetei maimuţelor”

planet_of_the_apes_costumes_dr_zaius_and_dr_zira_5593337505

Cercetătorii britanici au creat peste 155 de embrioni hibrizi (uman-animal). Hibrizii au fost produşi în secret, pe parcursul ultimilor trei ani de către cercetători, spun ei, “în scopul posibilelor tratamente pentru o gamă largă de boli.” În plus, “Fertilizarea Umană şi Autoritatea Embriologică”, analizează în prezent dacă donatorii pot fi compensaţi pentru serviciile lor.

Această revelaţie intervine la doar câteva zile după ce ziarul britanic Daily Mail a relatat despre dezvăluirile unui comitet de oameni de ştiinţă, care a sunat alarma recent despre aceste experienţe ţinute în secret …

Sursa WonderCon 2011 - Planet of the Apes costumes (Dr Zaius and Dr Zira), Wikipedia.Autor The Conmunity - Pop Culture Geek.

Sursa WonderCon 2011 – Planet of the Apes costumes (Dr Zaius and Dr Zira), Wikipedia.Autor The Conmunity – Pop Culture Geek.

Acest grup de oameni de ştiinţă încearcă să avertizeze oamenii de pericolele şi implicaţiile de a crea o rasă umanoidă nouă, creată în laborator. Ei îşi exprimă îngrijorarea cu privire la posibilitatea că experienţele merg “prea departe” şi vor da în final un scenariu demn de  “Planeta maimuţelor”, în cazul în care animalele scapă din laborator şi vor înceape să se reproducă în sălbăticie. Oricum, avem toate motivele să fim dezgustaţi de aceste practici îndoielnice ştiinţific, aceste excese de cercetare medicală care promit minuni!

În fapt, ei exploatează viaţa, se joacă cu viaţa, fără niciun scrupul, fără conştiinţă, fără de lege … Dar cu intenţii …

Daily Mail spune că cei 155 de embrioni hibrizi sunt rezultatul unei încrucişări genetice neobişnuite între om şi animal, dar nu a precizat despre ce fel de animal este vorba!

Dezvoltarea acestor creaturi umanoide a început în secret, în 2008, sugerează “Human Fertilization Embriology Act.” (Această legislaţie de creare a unei varietăţi de vehicule hibride, inclusiv un ovul animal fecundat de un spermatozoid uman, “cybrids,” în care un nucleu uman este implantat într-o celulă de animale, şi “himere”, în care celulele umane sunt amestecate cu embrioni de animale …)

Nu s-a dezvăluit încă de către specialişti care animale au fost utilizate pentru himere şi hibrizi, dar este aproape sigur că acestea sunt mamifere. În plus, cu cât codurile genetice ale animalelor sunt mai apropiate de cele ale oamenilor, cu atât mai mult experienţa de embrionare va avea şanse de succes.

Aceşti 155 de embrioni hibrizi de animale-om au fost produşi de către oameni de ştiinţă iresponsabili (ca să nu spunem “oameni de ştiinţă nebuni”), în Marea Britanie, cu aprobarea deplină a Guvernului, în temeiul Legii embriologiei pentru fertilitate umană.

Trei laboratoare din Regatul Unit au obţinut permisiunea să joace rolul lui Dumnezeu cu aceşti embrioni jumătate uman jumătate animal: Colegiul Regal din Londra, Universitatea din Newcastle, şi cea din Warwick. Dar la ce servesc aceşti embrioni de specii încrucişate?

Cercetătorii care au întreprins aceste experimente discutabile spun (ca de multe ori),  că au făcut asta pentru a dezvolta celule stem folosite pentru a “trata boli incurabile.”

Nu îndrăznesc să spună motivele reale !!!… Unul dintre motive, este faptul că societăţile farmaceutice doresc să dezvolte în secret “umanoizi de cultură,” umanoizi hibrizi care ar putea fi ţinuţi în cuşti ca nişte animale şi de la care ar putea aduna celulele stem valoroase …

Companiile farmaceutice speră să ofere cât mai repede aceste celule stem valoroase unor pacienţi bogaţi pentru aproximativ 100 000 de dolari pe tratament. Ca de obicei, acesta este doar un alt mod de a exploata organismele vii şi de a face bani, ignorând toate principiile şi toată etica.

În timp ce citiţi probabil acest rânduri, primatele sunt înghesuite în cuşti, în închisori cărora li se spun laboratoare şi aceste animale sunt folosite pentru a cultiva material viral prelevat de la corpurile lor care se amestecă cu produse chimice toxice pentru a fabrica, între alte lucruri, vaccinuri.

Industria de vaccinuri nu va dezvălui însă niciodată acest mic secret inacceptabil, pentru că ştie foarte bine că aceasta este o practică crudă şi absolut împotriva naturii.
Istoria ştiinţei medicale este de altfel plină de abuzuri etice şi de experimente medicale odioase.

Se pare că unii oameni de ştiinţă împing limitele eticii în favoarea unui “profit uriaş.”

În  China sau Coreea de Nord, se recuperează din greu organe umane, deoarece pe piaţa neagră, aceste organe umane sunt la mare căutare.

Dar probabil că experienţele de hibridizări au fost, practicate în secret, în multe ţări. Statele Unite păstrează, de asemenea, multe secrete! De asemenea, una dintre primele ţări care a realizat acest tip de experimente de hibridizare este Canada. Ele au fost făcute la sfârşitul anilor 80 …

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Fantome

Paranormal

Enigme

Free counters!