Vrajitoare Club

Strigoiul a împins-o pe tânăra Maria spre sinucidere

strigoi

În 1960, municipalitatea din Jaboticabal (în statul São Paulo, Brazilia) a avut o istorie teribil de înfricoșătoare. La acea vreme, o fată tânără a fost atacată violent de o fantomă care a împins-o până la sinucidere! Fantoma dorea să se răzbune!

 

 

Acest fenomen de bântuire a început într-o zi, când un copil în vârstă de 11 ani, a fost atacat de cărămizi care păreau să cadă de nicăieri chiar în interiorul casei în care locuia. După câteva zile, familia sărmanei fetiţe a realizat că un duh rău se abătuse asupra casei.

Foto de Rolldi, Wikipedia.

Foto de Rolldi, Wikipedia.

Așa că bieţii oameni au apelat în cele din urmă la un preot, astfel încât acesta să conducă un exorcism. Din păcate, lucrarea omului Bisericii a făcut ca lucrurile să devină şi mai rele. Cărămizi și pietre au continuat să cadă de pe tavan, împreună cu ouă, feluri de mâncare, bunuri de uz casnic și chiar mobilier. În centrul acestor atacuri crude efectuate de demonul nevăzut se afla sărmana Maria.
Fata a fost pălmuită, mușcată și rănită de atacatori invizibili. Iar mai târziu, a descoperit că ace o împunseseră pe sub piele. Într-o altă zi, în timp ce-şi mânca prânzul la școală, hainele ei au început să se deşire. După un an de atacuri neîntrerupte, Maria și familia ei au făcut apel la un mediu.
Acesta le-a spus că Maria a fost victima unei fantome furioase pentru că într-o viață anterioară, fusese o vrăjitoare care şi-a ucis agresorul invizibil. Astfel, acesta dorea acum să o rănească pe Maria. În ciuda a tot ce a fost întreprins, nimic nu putea opri sau atenua atacurile.
Ceva timp mai târziu, Maria a fost găsit moartă din cauza otrăvirii. După decesul său, toate activităţile paranormale au dispărut ca prin minune din casa familiei îndoliate.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Fantome

Paranormal

Enigme

Free counters!