Vrajitoare Club

Apele mării din jurul Gabonului ascund lucruri teribile

Apele mării din jurul Gabonului ascund lucruri teribile

Faimosul cercetător oceanografic francez Jacques Yves Cousteau a afirmat că Gabon este singura putere în lumea spirituală. El a spus că a văzut lucruri teribile înapele mării care scaldă Gabonul.

foto youtube

Într-o scrisoare adresată papei Ioan Paul al II-lea, chiar după ce a vizitat Gabonul, a declarat:

“Am văzut aur și tezaur îngropat într-o grotă mare cât Caledonia păzită de un șarpe dragon având un punct roșu care se transformă într-un puternic domn-rege (un bărbat sirenă) care avea puteri și care văzându-mă, a lovit cu coada lui camera și m-a capturat. M-a dus în alte dimensiuni pentru a vedea lucruri pe care nu pot să le menționez în această scrisoare și pe care limba mea nu le va putea niciodată pronunța. Mi-a scris numele pe o piatră și când l-am privit, am văzut data la care voi muri.

Sfinte Părinte, roagă-te pentru sufletul meu care, în afară de minunile pe care le trăiește, trăiește și lucrurile abominabile ale acestei mici țări, prima putere a lumii în fața sa ocultă și în nenumăratele sale mistere și neglijate de lume. Spiritualitatea este în centru apelor și pădurilor din Gabon. Aici este religia lumii în care Dumnezeu și poporul său se manifestă încă așa cum o făcea în trecut în gândire, în cuvinte și în acțiune.”

Cousteau credea cu tărie că în apele mării adânci din dreptul Gabonului s-ar putea găsi lucruri teribile.

 

https://www.youtube.com/watch?v=DdYaM3jY7Yg

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Fantome

Paranormal

Enigme

Free counters!