Vrajitoare Club

Oraşul american Winchester a fost atacat de zombi?

the-walking-dead-walkers

WZZY, un post de radio din Indiana, SUA, a propagat recent valuri de informații despre un presupus atac efectuat de zombi care ar fi avut loc în orașul Winchester.

Anunţul a fost luat însă în serios de unii oameni care au crezut cu adevărat că serialul de mare succes The Walking Dead au reușit să transforme oamenii şi să-i aducă în viața reală.
Flash-urile de știri, difuzate în mod repetat, avertizau ascultătorii de răspândirea, prin cadavre, a unui virus ucigător care se presupunea că putea transforma oamenii în strigoi și zombi şi că urma un atac iminent.
În faţa neliniştii evidente, celula de securitate internă și gestionarea situațiilor de urgență a comitatului Randolph a contactat departamentul de securitate internă a statului american Indiana. Scurte investigații au condus la descoperirea rapidă a devărului. S-a stabilit că radioul în cauză a fost ținta unui act de piraterie, susţine AFP. Pentru moment, oficialii nu au putut identifica cine au fost autorii acestui eveniment neplăcut, demn de H.G. Wells şi Războiul lumilor.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Fantome

Paranormal

Enigme

Free counters!