Vrajitoare Club

A primit 30 de ani de carceră pentru că şi-a ucis fiul

veronica-panarello

Trădările în dragoste se soldează de cele mai multe ori cu finaluri tragice, chiar cu moartea. Un caz recent care face senzaţie în lume s-a peterecut în Sicilia.

captation foto Daily Mirror

captation foto Daily Mirror

O femeie căsătorită, focoasă, Veronica Panarello a fost acuzată că şi-a ucis fiul de 8 ani, pe nume Loris Andrea Stival. Dece? Pentru că băiatul a surprins-o făcând dragoste cu bunicul lui.

Cei doi amanţi întreţineau o legătură amoroasă în secret până când Loris a dat întâmplător peste ei. Turbată de furie şi extrem de disperată, femeia deconspirată l-a strangulat pe fiul său cu nişte cabluri, după care l-a abandonat într-un canal nu departe de Santa Croce Camerina, la 29 noiembrie 2014.

Publicaţia britanică  Daily Mail, care împreună cu presa din Sicilia au relatat pe larg cazul, a explicat faptul că la început, Veronica a făcut în aşa fel încât să pară că băiatul ei ar fi fost răpit, numai că poliţia italiană, perseverentă, nu s-a lăsat impresionată de această poveste cusută parcă cu aţă albă.

După ce anchetatorii sicilieni au descoperit pe o cameră de supraveghere de la şcoală că femeia criminală ascundea adevărul, toate acuzaţiile au fost îndreptate imediat spre ea.

La tribunal, Veronica Panarello a încercat încă o dată să fugă de acuzaţiile care i se aduceau şi a dat vina pe socrul său, Andrea Stival, minţând că el l-ar fi omorât, de fapt pe Loris, deoarece băiatul i-a surprins în timp ce făceau dragoste ân casă.

Femeia a fost condamnată la 30 de ani de carceră, maximum posibil pentru fapta comisă de ea.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Fantome

Paranormal

Enigme

Free counters!