Vrajitoare Club

Vrăjitoarea Melisa a făcut ritualuri de magie cu șamanii pe legendarul Route 66

Faimosul drum istoric Route 66 din SUA avea la origine 2.451 de mile (3.944 de km) și era o șosea foarte lungă care lega, între 1926-1985, orașul  Chicago (Illinois) de orașul Santa Monica (California).

 

Foto de Fabio Pozzato, sursă Wikipedia.

În timpul Marii Depresii din 1930 care a răvășit America, pe acest drum al deznădejdei și totodată al speranței treceau fermierii în căutarea unui loc de muncă migrând spre însorita Californie.

Route 66 este un drum mitic pentru americani și o atracție turistică de prim rang, care a fost străbătut de multe vedete. A inspirat multe cântece și de-a lungul său s-au turnat nenumărate filme.

În jurul lui s-au dezvoltat multe orașe cum ar fi: Amarillo (Texas), Albuquerque (New Mexico), Flagstaff și Kingman (în Arizona) etc.

Copyright Melisa

Copyright Melisa

Dar de-a lungul acestui drum extrem de mediatizat din America se găsesc și rezervații de indieni, precum și locuri sacre unde vracii din SUA fac ritualuri de magie sofisticate și benefice oamenilor. La câteva dintre ele a participat și vrăjitoarea Melisa în timpul sejurului ei în America.

Alături de vracii indieni sau americani, doamna Maelisa și-a dovdedit din plin măiestria în domeniul vrăjitoriei, făcând ritualuri de magie cot la cot cu experții autohtoni și cu șamanii nord-americani.

Cu toții au avut de câștigat, se înțelege deoarece experiențele și culturile s-au completat în interesul magiei și al asistenței, oameni veniți din toate colțurile lumii care se arătau extrem de uimiți de ceea ce aveau șansa de a vedea cu ochii lor pe viu.

Copyright Melisa

Și nu de puține ori, vrăjitoarea Melisa a fost aplaudată la scenă deschisă. A fost un adevărat recital de magie despre care doamna Melisa ne-a povestit cu emoție și mândrie. La marginea deșertului, în plin deșert sau lângă o apă curgătoare, în locuri liniștite și misterioase, încărcate d istorie, vracii americani și vrăjitoarea de magie neagră din România și-au unit forțele pentru a demonstra, dacă mai este cazul, că magia este o artă milenară care nu va muri niciodată.

Contact: 0723.448.874, 0744.929473

Contact telefon SUA: 0017142767180

(Visited 7 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fantome

Paranormal

Enigme

Free counters!