Vrajitoare Club

M-a părăsit pentru o poloneză

Doamnă Melisa,
Iubesc, sufăr şi-mi consum resursele sufleteşti pentru un bărbat care îşi bate joc de mine crunt, din păcate. Mă amăgeşte şi mă joacă pe degete, nu se gândeşte cât rău îmi provoacă cu purtarea lui nebună.
M-a înşelat de câteva ori dar l-am iertat şi asta l-a încurajat enorm. M-a părăsit pentru o poloneză căsătorită, însă libertină. L-am prevenit să nu facă asta, pentru că se va distra cu el, îi va cheltui banii însă nu vor rămâne împreună.
Din păcate, am avut mare dreptate. Acum, este cu o puştoaică italiancă din Milano. S-a mutat la ea şi mă ignoră, nu-mi răspunde la telefoane. Cred sincer că cineva i-a făcut vrăji pentru a sta departe de mine. Ce să fac? Ce? Vreau cu el, asta ştiu perfect.

 

 

Carla, Paris, Franţa

 

copyright Melisa

copyright Melisa

 

 

La deschiderea cărţilor de tarot s-a arătat că ai nevoie de un descântec pentru a putea să te iubească din nou şi pentru ca voi să fiţi mereu împreună.
Pentru dezlegare de cununii, sunaţi-mă cât mai repede ca să încep lucrarea magică.

 

 

Vrăjitoarea Melisa

 

 

Cea mai puternică vrăjitoare din lume, vrăjitoarea Melissa poate fi găsită acum în America cât și în România. Aveți la dispoziție numărul din America și numărul din România. Pot fi contactată în America la orice oră!

Contact: 0723.448.874, 0744.929473

Contact telefon SUA: +17142767180

Adresă Facebook:  https://www.facebook.com/vrajitoarea.melisa
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

(Visited 50 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Fantome

Paranormal

Enigme

Free counters!