Vrajitoare Club

Clanul mafiot Gotti

john_gotti

În familia Gotti, criminalitatea este o tradiţie. Şi, deşi membrii familiei celebrului naş John Gotti nu au reuşit să ajungă la nivelul său, cu toţii au  ales o viaţă de crimă.

Peter Gotti

Peter Gotti este membru al familiei Gambino şi fratele celebrului şef John Gotti.
Peter Gotti s-a născut în 1939, părinţii lui fiind John Gotti şi Fannie. A avut patru fraţi care au devenit toţi criminali: John, Gene, Richard şi Vincent. A devenit asociat al familiei Gambino în 1960 şi a devenit membru al familiei cu drepturi , apoi un “om de onoare” în 1988. În 1989 a fost promovat drept Capo de fratele său John.
Peter a trăit o mare parte a vieţii sale ocupându-se cu colectarea deşeurilor, în oraşul New York. Fratele său John i-a blocat drumul de a adera la mafie, spunându-i că nu avea bunul simţ în afaceri.
Peter a devenit “acting boss” al familiei Gambino în 2002. Domnia sa ca şef  s-a terminat însă în 2004, când a fost condamnat de extorcare şi a fost condamnat la 9 ani şi jumătate de închisoare. Peter, aproximativ în aceeaşi perioadă, şi-a pierdut soţia în vârstă de 42 de ani (Catherine), atunci când aceasta  a descoperit ca el a avut o aventură cu Marjorie Alexander.
Peter a avut un fiu, Peter Jr., care este suspectat de a fi asociat al familiei Gambino.

Richard V. Gotti

Richard V. Gotti este membru al familiei Gambino şi este fratele mai mic al lui John Gotti.
Richard V. Gotti s-a născut în 1942, ca fiu al lui John Gotti şi Fannie. A devenit membru al familiei Gambino în 1962 şi un “om de onoare” in 1988. În 1999 a fost promovat Capo de fratele său John, care îşi dirija familia din închisoare.
A fost condamnat de extorcare împreună cu fratele său Peter în 2003 şi a fost condamnat la 16 ani de închisoare.
A avut un fiu, Richard G. Gotti, soldat al familiei Gambino, care a fost condamnat, de asemenea, de extorcare în 2003.

Gene Gotti

Gene Gotti s-a născut în 1946, ca fiu la lui John Gotti şi Fannie. A avut patru frati: John, Peter, Richard şi Vincent. A devenit asociat al familiei Gambino în 1966 şi a devenit un “om de onoare” în 1976. În 1985 a fost promovat a Capo atunci când fratele său, John a devenit şeful familiei.
Gene a fost traficant de droguri notoriu şi este unul dintre motivele pentru care John a devenit şeful. Gene şi prietenul său din copilărie, Angelo Ruggiero se ocupau cu trafic de droguri, în ciuda interdicţiei lui Paul Castellano, şeful familiei la momentul respectiv. Castellano era nemulţumit şi John s-a decis să-l omoare pentru a-şi proteja oamenii de Castellano, pe fratele lui Gene şi pe prietenul acestuia Angelo Ruggiero, dar, de asemenea, dorea să devină şeful familiei.
Gene a fost condamnat în 1989 pentru vânzare de droguri, la 50 de ani în închisoare. Apoi a fost sancţionat de ai săi, ajungând la rangul de soldat pentru că nu respectase normele de familie, interzicerea vânzării de droguri, deşi după moartea lui Castellano, familia a schimbat această regulă. Familia Gambino este în prezent implicată în traficul de stupefiante.

Vincent Gotti

Vincent Gotti s-a născut în 1952, ca fiu al lui John Gotti şi Fannie. A avut patru frati: John Jr., Peter, Gene şi Richard.
Spre deosebire de fraţii lui, Vincent nu este un “om de onoare” al familiei Gambino, dar este un membru al familiei. Nu ar putea deveni  membru al familiei Gambino din cauza dependenţei sale de cocaină.
A fost un dealer de cocaină în  cea mai mare parte a vieţii sale.

John Gotti Junior

John Gotti Jr., este unul dintre puţinii mafioţi care a fost iniţiat în Cosa Nostra, fără a fi 100% italian (mama sa, Victoria Gotti , născută DiGiorgio era italiană, prin tatăl său şi evreică rusă prin mama sa). John A. Gotti (născut în 1964) este fiul lui John Gotti. Este mai bine cunoscut ca John Gotti Junior.

John  Gotti. FBI website, sursa foto Wikipedia.

John Gotti. FBI website, sursa foto Wikipedia.

John A. Gotti s-a născut în 1964, ca fiu al lui John şi Victoria (născută DiGiorgio) Gotti. A avut doi fraţi, Frankie (ucis într-un accident în 1980) şi Peter. Are, de asemenea, două surori, Victoria şi Angela.
Junior, în timpul când era încă în liceu, a început să lucreze cu haltere şi a început să stea cu membrii familiei Gambino. Junior a devenit un “om de onoare”, în decembrie 1988. Tatăl său, care a fost şeful familiei, i-a organizat intrarea în familie. A fost promovat  Capo în 1990. S-a căsătorit cu Kim Albaneza în acelaşi an.
“În calitate boss” a fost între 1992 şi 1999, dar îi lipsea inteligenţa şi cruzimea tatălui său. În instanţa de judecată, în timpul unui proces, a  susţinut că s-a retras din Cosa Nostra în 1999.
În 1999  a fost condamnat la 6 ani pentru înşelătorie. În 2004, când a fost eliberat, a vrut să iasă din afacerile Mafiei definitiv şi să se ducă cu familia sa în Canada. Este supărat pe unchiului său, Peter Gotti, care l-a acuza de a fi întors spatele lui şi tatălui său în timp ce aceştia erau în închisoare. Dar el manifestă amărăciune faţă de Carmine Agnello care a înşelat-o pe sora lui, Victoria.
La data de 20 septembrie 2005, Gotti Junior s-a confruntat cu un alt proces, unde a fost acuzat de eliminarea lui Curtis Sliwa, fondatorul “Guardian Angels”, un grup de auto-apărare.

Curtis Sliwa l-a criticat pe Gotti la radio. Gotti risca până la 30 de ani de închisoare în cazul în care era condamnat. Procesul a fost amânată din cauza probelor insuficiente. Între 13 februarie 2006 – 10 martie 2006, alt proces a avut aceiaşi soartă, din nou, din lipsă de probe.

Richard G. Gotti

Richard G. Gotti s-a născut la 30 noiembrie 1967, ca fiu al lui Richard V. Gotti. Este membru al familiei Gambino.
A devenit asociat al familiei Gambino, în anii ’80 şi un “om de onoare” în 1992.
La 29 noiembrie 2001, agenţii federali au obţinut un mandat pentru a percheziţiona casa lui Richard G. Gotti de unde au confiscat 12.000 de dolari în numerar care se găseau în buzunar ul haina sa, la casa acestuia din Valley Stream, New York. În 2003 a fost condamnat la 16 ani pentru extorcare.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Fantome

Paranormal

Enigme

Free counters!